Waarom deze training?
Naast het leveren van je dienstverlening wordt er van jou als professional steeds meer gevraagd om je te laten zien, zowel binnen als buiten de organisatie. Laten zien wie je bent, wat je kunt, hoe je van betekenis bent. Er wordt meer en meer een beroep gedaan op ondernemerschap. Vraag hierbij is:

  • Hoe doe je dat op een aansprekende, ontspannen en authentieke manier?
  • Hoe zorg je dat je zichtbaar wordt en blijft zonder dat het als verkopen aanvoelt?
  • Waarin en hoe maak jij het verschil?

Dat is waar je in deze training mee aan de slag gaat.

 

Voor wie
Deze training is er voor professionals die zich meer willen bekwamen in het presenteren van zichzelf, zichzelf  steviger willen neerzetten, zowel binnen als buiten de organisatie.

 

Hoe werkt het
In 1 dag (kan ook verspreidt over 2 dagdelen) ga je leren en ervaren hoe jij met meer gemak en plezier kunt benoemen, kunt laten zien wie je bent, waar je goed in bent en wat jij en je organisatie voor anderen kunt betekenen.
Je gaat aan het werk om helder te krijgen hoe jij van betekenis bent voor de klant en hoe je dat aansprekend kunt benoemen, zichtbaar maakt en uitdraagt.

 

Het resultaat
Het effect van de training is:

  • je weet op een aansprekende en ontspannen manier te vertellen wie je bent, wat jij en je organisatie doen en waarom de klant juist bij jou moet zijn met zijn vraag
  • hierdoor leren anderen jou, wat je doet kennen en waarderen en zullen eerder vragen ook voor hen van betekenis te zijn
  • je leert om ondernemend en zichtbaar te zijn in de dynamische wereld van zorg- en dienstverlening en het verschil maakt en blijft maken voor de klant.

 

wil jij ook met meer gemak laten zien wie je bent en welk verschil jij maakt?

Klik dan hier