Mieke Verhagen

Mieke is oprichter van insento. Zij is adviseur, manager & (mindfulness-) trainer.
Zij heeft diverse opleidingen gevolgd waaronder: HBO-J, Post HBO managementopleiding, coachopleiding, opleiding voor mindfulnesstrainer, 3-jarige opleiding Communicatie bij Phoenix (laatste jaar). Daarnaast ontleent zij sinds 2007 inspiratie en voeding vanuit het Boeddhistisch Centrum Haaglanden (BCH) waar zij thans wordt opgeleid als begeleider van de Sangha.

´Als klein meisje kwam ik al op voor degene die onrecht werd aangedaan. Dan wilde ik er iets aan doen. Helpen, met woord en met daad. Daarom ben ik na mijn studie begonnen, met mijn voeten in de klei in het veld van zorg en welzijn om na 4 jaar de overstap te maken naar een leidinggevende functie om mijn invloed te vergroten, om nog meer een verschil te kunnen maken. 

En nu, als trainer, adviseur en interim-manager doe ik dat nog steeds: bijdragen aan het geluk en succes van mens & organisatie. In mijn werk ervaar ik wat het effect is van de veranderingen op organisaties, managers, medewerkers en daardoor ook op de klanten. Daarnaast heb ik, als dochter van dementerende ouders, tevens de klantzijde van het proces kunnen zien en weet ik hoe belangrijk het is dat je werkelijk gezien, gehoord en gerespecteerd wordt en de zorg en aandacht krijgt die nodig is.

De opgedane kennis middels scholing en de praktijk zet ik in door trainings- en coachingsprogramma’s te ontwikkelen waarmee ik organisaties, managers, professionals ondersteun om duurzaam succesvol, van betekenis te zijn en te blijven in die steeds veranderende wereld. 
Mijn werkwijze kenmerkt zich door openheid, helderheid, humor en mijn compassievolle wijze van confronteren.
Van klanten krijg ik terug dat ik mensen kan verbinden en meenemen in anders kijken, anders denken en anders doen, waardoor zij in staat zijn te kijken vanuit verschillende perspectieven en aan te sluiten bij de realiteit. Doen wat de bedoeling is.
De programma’s van insento zijn gericht op het ontwikkelen, versterken en verdiepen van persoonlijk- en collectief leiderschap, op het ontwikkelen en inzetten van ieders volledig potentieel ten dienste van een optimale zorg en dienstverlening. 

Bij alles wat ik doe neem ik het welzijn en geluk van de mens als uitgangspunt. De mens als klant, de mens als manager en de mens als professional. Doen wat de bedoeling is en in gezamenlijkheid optimale zorg en dienstverlening realiseren waar het welzijn en geluk van de mens het vertrekpunt is, is mijn missie. Gelukkige mensen, Gezonde Zorg is mijn motto´.

 

Nora Wissink

Foto Nora

Nora is content manager binnen insento. Dit houdt in het bouwen en onderhouden van de website en het ondersteunen van Mieke op het gebied van communicatie en social media.

Wat mij kenmerkt is mijn nuchterheid, mijn analytische vermogen, mijn doortastendheid en humor. Wat ik regelmatig terugkrijg van de mensen met wie ik samenwerk, is dat ik in staat ben om ingewikkelde zaken te vereenvoudigen, dat ik doorvraag en op die manier snel bij de essentie kom. Daarnaast word ik blij als ik mensen met elkaar in contact kan brengen waarvan ik weet dat zij elkaar kunnen versterken.

Wat ik onder andere deel met Mieke is humor en het feit dat wij allebei vinden dat het op veel plekken binnen zorg en dienstverlening meer over de mens heeft te gaan.
Daarom werk ik graag met Mieke samen en zet ik mijn kwaliteiten in om zo bij te dragen aan de missie van insento: het realiseren van mensgerichte zorg- en dienstverlening die duurzaam en gezond is en waar het welzijn en geluk van de mens het uitgangspunt is.

nieuwsgierig geworden naar ons en onze diensten?

klik hier voor meer informatie