Het is mijn missie om de menselijkheid weer terug te brengen in zorg en dienstverlening,
zodat er duurzame zorg en dienstverlening wordt gerealiseerd waar het welzijn en geluk van de mens het uitgangspunt is.

 

 

van ambitie naar realisatie
Om dit te bewerkstelligen zijn we met onze diensten gericht op het ontdekken, ontwikkelen, versterken en verdiepen van persoonlijk- en collectief leiderschap. Daarbij laten we u ervaren hoe u anders kunt kijken naar uwzelf, uw omgeving en wat het effect hiervan is op uw visie, op uw denken en de acties die u hieraan verbindt.
Het resultaat is:

  • dat u ontspannen en succesvol omgaat met de continue stroom van veranderingen;
  • dat u meer in verbinding komt met wie u bent, wat u kunt èn met wat er nodig is om dit succesvol en betekenisvol in te zetten;
  • u draagt bij aan geweldige gezonde zorg en dienstverlening die cliëntgericht is èn
  • u draagt bij aan het succes van de organisatie.

 

voor wie
insento is er voor professionals, leiders en organisaties binnen zorg- en dienstverlening die hun mogelijkheden voluit willen ontwikkelen èn willen inzetten. Inzetten om in samenwerking met anderen, optimale zorg en dienstverlening te realiseren, die duurzaam en gezond is en waar het welzijn en geluk van de mens het vertrekpunt is.
Samen iets moois tot stand brengen. Samen een positief verschil maken.

 

bereidheid
Onze visie is dat je  alleen gelukkig succesvol en betekenisvol kunt zijn, als je bereid bent leiderschap te nemen over jezelf. Dat betekent dat je jezelf serieus neemt en ontdekt wat jouw potentieel is: je passie, je ambitie, je droom, je talent en dit vervolgens ontwikkelt, zichtbaar maakt en inzet. Inzet ten dienste van jezelf, de ander en je omgeving. Je neemt je verantwoordelijkheid over je leven en werk. Je bent en gelukkig succesvol èn van betekenis.

wilt u meer weten hoe wij onze missie realiseren?

klik dan hier